LAJMI I FUNDIT
Home . Lifestyle . 10 “incidentet” rastësore më seksi të VIP-ve

10 “incidentet” rastësore më seksi të VIP-ve

Fustane të shkurtra, dekolte të hapura, një pakujdesi e vogël, një puhize e lehtë, jo rrallë kane çuar në “incidente” seksi gjithsesi jo të pa këndshme për syrin e shikuesit.

Dhe pas kësaj për “viktimat” se paku për nja dy deri ne tre muaj fillon fushata e prezantimit serial neper faqet e revistave gossip, madje për ato me fatkeqet, ka disa gjera qe nuk harrohen fare.

Nga 10 deri të 1, ato janë përmbledhur nga Today:

Jennifer Lopez

Emma Watson

Kate Middleton

Alessia Marcuzzi

Ilary Blasi

Alba Parietti

Emma Marrone

Anna Kurnikova

Belen Rodrigues

Anna Tatangelo

Loading...
More in Lifestyle
Top-10 ‘selfie’ më seksi në Instagram të fundit (Foto)

Close