LAJMI I FUNDIT
Home . Aktualitet . Ekonomi . Akciza, sot 1 janari ja tabela me çmimet e reja

Akciza, sot 1 janari ja tabela me çmimet e reja

TIRANE – Fillimi i vitit 2014 shoqërohet me hyrjen në fuqi të paketës së re fiskale.

Në datë 28 dhjetor 2013, Kuvendi i Shqipërisë miratoi ndryshimet e nevojshme në legjislacion për të mundësuar zbatimin e sistemit të ri fiskal me 1 janar 2014. Ndërkohë që Presidenti Nishani e dekretoi më 30 dhjetor.

Ky proces ka vënë vulën mbi të gjitha ndryshimet përfundimtare të taksave dhe tatimeve, për të cilave u diskutua së tepërmi në seancat plenare dhe në media.

akciza tabela - Copy – See more at

 

 

Loading...
More in Ekonomi
Letonia në zonën Euro, Barroso e përshëndet, dilemat e qytetarëve

Close