LAJMI I FUNDIT
Home . Aktualitet . Banorët e Tiranës të bëjnë kujdes me ujin… defekte në Bovillë shkaktojnë ndëprerje të rrjetit në kryeqytet
DCIM100GOPROGOPR2181.

Banorët e Tiranës të bëjnë kujdes me ujin… defekte në Bovillë shkaktojnë ndëprerje të rrjetit në kryeqytet

Ditët e fundit, një problem të impiantit të Bovillës, ka shkaktuar ndërpreje prej orësh të furnizimit me ujë në disa zona të Tiranës.

Problemet me impantin, kanë sjellë vështirësi në furnizimin e rrjetit me ujë për kryeqytetin, çka ka detyruar Bashkinë e Tiranës të marrë masa për këtë anomali, deri në përmirësimin e situatës dhe vënien në funksion të plotë të këtij impianti.

Sipas informacioneve, skuadrat e specialistëve pranë UKT-së dhe të Bashkisë së Tiranës, janë në terren për të siguruar normalizimin e situatës, deri në zgjidhjen përfundimtare të saj.

Por, qytetarët duhet të bëjnë shumë kujdes këto ditë me ujin, deri sa situata të normalizohet.

Loading...
Mos e Humbisni
Të mbrojmë teatrin e minjve që “sfiduan” Kadri Roshin!

Close