LAJMI I FUNDIT
Home . Aktualitet . Bashkia vijon aksionin, bllokohen 173 karburante pa licensë

Bashkia vijon aksionin, bllokohen 173 karburante pa licensë

Aksioni për bllokimin e pikave të karburantit që ushtrojnë aktivitetin e tyre pa licencën përkatëse nga Bashkia e Tiranës ka vijuar edhe gjatë ditës së sotme. Institucioni ne fjale njofton se edhe sot janë kontrolluar pikat e tregtimit me pakicë të karburanteve, gazit të lëngshëm të naftës dhe vajrave lubrifikante që nuk disponojnë licencë apo që kanë pasur mangësi në dokumentacion.

Që në orët e para të mëngjesit, institucionet e Bashkisë së Tiranës kanë bllokuar dy pika që tregtojnë karburant në zonën e Zogut të Zi, ndërkohë që gjatë gjithë ditës vijoi puna për kontrollin dhe bllokimin e të gjitha pikave të tregtimit me pakicë të karburanteve, deri në pajisjen e tyre me dokumentacionin përkatës dhe shlyerjen e detyrimeve të taksave të parashikuara nga aktet ligjore e nënligjore.

Aksioni i Bashkisë së Tiranës ka dhënë rezultatet e para pozitive, ku një pjesë e bizneseve të mëdha të tregtimit të karburanteve me pakicë kanë nisur pagesat dhe kanë filluar procesin e plotësimit të dokumentacionit për t’u pajisur me licencë, sipas legjislacionit në fuqi.

Aktualisht, në qytetin e Tiranës e ushtrojnë këtë aktivitet 173 subjekte të palicencuara, të cilat në rast të mospajisjes me licencën përkatëse ose nëse do të tentojnë që të ushtrojnë aktivitetin e tyre në rrugët kryesore urbane, duke formuar xhepa për makinat, në kundërshtim me ligjin dhe pa lejet përkatëse, do të bllokohen menjëherë nga ana e Bashkisë së  Tiranës.

Komento
Loading...
Mos e Humbisni
Si e shpërbleu me “300 byzylykë” Ilir Meta-Ermal Beqirin nëpërmjet Ylli Manjanit

Close