LAJMI I FUNDIT
Home . Lifestyle . Burrë dhe grua bëjnë testin e ADN, zbulojnë se ….

Burrë dhe grua bëjnë testin e ADN, zbulojnë se ….

Një shok i vërtetë për një çift nga provinca kineze Jiangxi, Cao Wei dhe Xiao Qian, të cilët iu nënshtruan analizës së ADN, pasi donin të kishin një fëmijë, dhe donin të siguroheshin se fëmija që do të ngjizej nuk do të rrezikonte nga sëmundje gjenetike.

Por analiza nxori në pah me 99.9% se burri dhe gruaja në fakt ishin vëlla dhe motër. Nga verifikimet e mëtejshme rezultoi se babi i nuses kishte pasur një lidhje tjetër pak para martesës, me nënën e dhëndrit, lidhje nga e cila kishte ardhur në jetë një fëmijë.

Gjithsesi nuk dihet nëse burri e dinte se kishte pasur një fëmijë me gruan, duke qenë se kjo e fundit kishte vdekur para 20 vitesh.

Ndërkohë miq dhe të njohur të çiftit kishin nxjerrë në pah faktin e ngjashmërisë së madhe fizike, por askujt nuk i kishte shkuar mendja kaq thellë.

Loading...
More in Lifestyle
Miley Cyrus poza lesbike në koncertin e Britney Spears

Close