LAJMI I FUNDIT
Home . Aktualitet . Blog . “Çdo hajdut në burgun 313 thotë: Çfarë ka Meta më shumë se ne që të zgjidhet president i Shqipërisë”

“Çdo hajdut në burgun 313 thotë: Çfarë ka Meta më shumë se ne që të zgjidhet president i Shqipërisë”

Nga Kreshnik Spahiu

Dita e zezë kur Meta u betua si president 100% vetëm me vota socialiste dhe që nga ai moment kemi:

Gjysëm Parlament,

2 palë zgjedhje,

Dy Gjykata Kushtetuese

Zero Gjykatë të Lartë,

1 mandat e gjysëm kryetar KLSH-je,

2 ministra të Jashtëm,

Çerek president,

Zonjë të parë me një këmbë në opozitë dhe tjetrën në Presidencë

2 LSI. Njëra jashtë Parlamentit dhe tjetra brenda.

Që nga ajo ditë, çdo hajdut në burgun 313 thotë:

“Çfarë ka Meta më shumë se Ne që të zgjidhet president i Shqipërisë”

Loading...
More in Blog
“Astiri”, ose fundi pa lavdi i kauzave false

Close