LAJMI I FUNDIT
Home . Aktualitet . Disa pikëpyetje mbi vizitën misterioze të Grida Dumës në Seul, dy ditë pas skandalit erotik

Disa pikëpyetje mbi vizitën misterioze të Grida Dumës në Seul, dy ditë pas skandalit erotik

Grida Duma, dy ditë pasi në publik dolën mesazhet erotike me Ervin Salianjin, fluturoi drejt Seulit. Ironikisht, ajo mbajti një fjalim për vlerat e familjes dhe shoqërisë!

Fjalimi që mbajti duket se ka pasur brenda edhe emocionet e Gridës, për atë që kishte ndodhur ato ditë në Tiranë, pra publikimi i mesazheve erotike të saj me Ervin Salianjin.

Por, pavarësisht se si ndërtohet karriera e një politikani, të përballosh këtë përgjegjësi, kërkon një forcë, e cila mund të vijë vetëm nga paqja me ndërgjegjen tënde.

Kjo paqe është e pamundur të ndërtohet vetëm në besimin te forca e njeriut sepse do të ishte e pamundur që ndërgjegjja e vetes të kishte referencë po veten e vet”, thotë Grida në fjalimin e saj.

Më pas vijon, duke thënë se e bukura dhe e keqja gjenden brenda çdo njeriu:

Platoni, mijëra vite më parë, na ka vërtetuar vetëm nëpërmjet arsyes njerëzore se idetë e mëdha si “e mira”, “e bukura”, “e keqja”, “e shëmtuara”, të cilat gjenden në çdo send dhe çdo njeri, nuk janë përcaktime të njerëzores.

Këto ide njeriu i di pa mësuar, vjen me këto ide që nga lindja, kuptimi i tyre është brenda materies së shpirtit, i ardhur bashkë me jetën. Pavarësisht nga diversitetet etnike dhe historike apo diferencat në besime mes nesh, janë këto ide universale që na provojmë ngjashmëritë dhe forcën e njëjtë krijuese mbi të gjithë ne.

Është e një rëndësie jetike që personalitete nga të gjitha fushat, të cilat kanë mundësi të ndryshojnë jetët e njerëzve të thjeshtë, të ndajnë bindjen dhe besimin e përbashkët se shumë më tepër mund të zhvillohen vendet nën një pushtet të ndërgjegjes”.

Ajo që nuk dimë, është fakti nëse Grida Duma, e ka ditur se kush e kishte ftuar në këtë konferencë dhe se mbi ç’bazë doktrinore ngrihet organizata, e cila e kishte ftuar në këtë event.

Për ju që mbase nuk e dini, organizata në të cilën ishte ftuar Grida, është e njejta me atë që ne e njohim me Federata e Familjes, përfaqësuesit e të cilës i gjejmë rrugëve tona me anketa në duar.

Presidenti i kësaj organizate pretendonte se ishte Krishti i ardhur në tokë për të krijuar familjen e tij të shenjtë, gjë të cilën nuk e realizoi dot me ardhjen e tij të parë.

Sipas Soon Myung Moon, ai dhe gruaja e tij e dytë jane prindërit e shenjtë të kësaj familjeje dhe të gjithë anëtarët e kësaj organizate janë fëmijët e tyre shpirtërorë, të cilët duhet të martohen me njëri- tjetrin sipas vullnetit të prindërve të shenjtë.(TemA)

Për më shumë lexoni: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Sun_Myung_Moon

Loading...
More in Aktualitet, Qytetari Digjital
Kryeeruditi i PD jep argumentet për detin: “K…rvë! Ju doni çuar në bordello, s’jeni për në parlament

Close