Home . Aktualitet . Sociale . Dita e Lumturisë, nënshkruhet Pakti i Mirëqenies Sociale

Dita e Lumturisë, nënshkruhet Pakti i Mirëqenies Sociale

Nga Shtëpia e Fëmijës “Zyber Hallulli” ministri në detyrë i Ministër i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Klosi ka nënshkruar Paktin Kombëtar të Mirëqenies Sociale.

Klosi ka zgjedhur ditën ndërkombëtare të lumturisë për të nënshkruar paktin e fundit si drejtues i kësaj ministrie.

“Sot jemi në këtë ditë të bukur me diell në ditën e lumturisë për të vendosur disa piketa të rëndësishme për njerëzit në nevojë”, tha Klosi.

Klosi ka evidentuar arritjet e kësaj ministrie megjithatë deklaroi se duhet të bëhet më shumë në fushën e mirëqenies.

“Kemi bërë shumë pak në krahasim me atë që duhet të bëjmë. Debati për më shumë mirëqenie sociale nuk mund të jetë më debat luksi. Jemi shumë larg ndaj asaj që ne përpiqemi të realizojmë sepse harta e shërbimeve është larg nga ajo që kërkojmë, por kemi punuar shumë. Për 1 vit e gjysmë kemi bërë 13 ligje. Kemi mbi 30 akte dhe vendime qeveria. Ka ardhur koha të ngremë së bashku paktin e mirëqenies sociale. Mjafton që në këtë moment të kuptojmë qartë rolet dhe detyrat e institucioneve qendrore dhe atyre vendore. Detyra jonë është t’u shërbejmë qytetarëve në mënyrë të barabartë”, tha Klosi.

Ministri në ikje ka falënderua bashkëpunëtorët në ministri dhe është shprehur i bindur se pasardhësja do vijojë të punojë me pasion.

“Falenderoj çdo bashkëpunëtor timin në Ministrinë e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë. Jam ndjerë shumë mirë në çdo minutë dhe sekondë që kam punuar me ju. Jam i bindur se pasardhësja do punojë me të njëjtin pasion”, tha ai.

Komento
Loading...

000-017   000-080   000-089   000-104   000-105   000-106   070-461   100-101   100-105  , 100-105  , 101   101-400   102-400   1V0-601   1Y0-201   1Z0-051   1Z0-060   1Z0-061   1Z0-144   1z0-434   1Z0-803   1Z0-804   1z0-808   200-101   200-120   200-125  , 200-125  , 200-310   200-355   210-060   210-065   210-260   220-801   220-802   220-901   220-902   2V0-620   2V0-621   2V0-621D   300-070   300-075   300-101   300-115   300-135   3002   300-206   300-208   300-209   300-320   350-001   350-018   350-029   350-030   350-050   350-060   350-080   352-001   400-051   400-101   400-201   500-260   640-692   640-911   640-916   642-732   642-999   700-501   70-177   70-178   70-243   70-246   70-270   70-346   70-347   70-410   70-411   70-412   70-413   70-417   70-461   70-462   70-463   70-480   70-483   70-486   70-487   70-488   70-532   70-533   70-534   70-980   74-678   810-403   9A0-385   9L0-012   9L0-066   ADM-201   AWS-SYSOPS   C_TFIN52_66   c2010-652   c2010-657   CAP   CAS-002   CCA-500   CISM   CISSP   CRISC   EX200   EX300   HP0-S42   ICBB   ICGB   ITILFND   JK0-022   JN0-102   JN0-360   LX0-103   LX0-104   M70-101   MB2-704   MB2-707   MB5-705   MB6-703   N10-006   NS0-157   NSE4   OG0-091   OG0-093   PEGACPBA71V1   PMP   PR000041   SSCP   SY0-401   VCP550   CAS-002   CISM   200-125  , PMP   000-089   CCA-500   MB2-704   350-080   JN0-360   810-403   70-177   350-001   350-001   PMP   OG0-093   2V0-621D   CCA-500   210-065   352-001   101   102-400   MB2-707   70-178   JN0-102   640-911   ICGB   350-001  

Mos e Humbisni
A do kaloi Xhafa nesër mbi trupin e “Çizmes” dhe të Lulit?
Close