Home . Aktualitet . E pabesueshme! Gjest i turpshëm ndaj lojtarëve që zgjedhin Shqipërinë nga Greqia

E pabesueshme! Gjest i turpshëm ndaj lojtarëve që zgjedhin Shqipërinë nga Greqia

Shqipëria sfidon me çdo mënyrë kombëtaret shqiptare për talentet që nuk pranojnë ekipin helen të çdo moshe. Të gjithë e kanë të freskët rastin e Fiorin Durmishajt, çfarë ndodhi me një bomber, i cili fillimisht u përshkrua me një të ardhme të artë që e priste, u trajtua si hero në futbollin grek vazhdimisht, u bind të pranonte Greqinë dhe jo Shqipërinë, e tani lihet në harresë prej helenëve.

Strategji e pastër… Mirëpo, “Panorama Sport”, me burime pranë ekipeve përfaqësuese të moshave apo edhe të sektorëve që merren në FSHF me lojtarët e ri apo skautimin e tyre, bën me dije një fakt shqetësues. Në momentin kur ekipet e moshave të Shqipërisë zhvillojnë grumbullime apo edhe turne miqësorë, prindërit e talenteve vihen në hall të madh.

Kjo ndodh vetëm me futbollistët që jetojnë në Greqi, pasi në shkollat greke, këta fëmijë apo të rinj e kanë të pamundur që t’i justifikojnë mungesat. Prindërit në këtë moment vihen përpara një përgjegjësie të madhe, pasi fëmijët e tyre rrezikojnë që të mbesin në klasë me detyrim. Shkaku? Sepse vijnë në tokën amë për të luajtur me Shqipërinë. Duke qenë se me skuadrat e moshave,

Loading...
More in Aktualitet, Sport
Ish hetuesi i regjimit komunist akoma Prokuror: Me pasuri nga Gjiri i Lalzit tek Liqeni i thatë dhe femijët në majat e pushtetit

Close