LAJMI I FUNDIT
Home . Aktualitet . Bota . Emocione të rralla! Vogëlushi shqiptar pushton ekranin e ‘Time Square’, në New York

Emocione të rralla! Vogëlushi shqiptar pushton ekranin e ‘Time Square’, në New York

Disa fotografi të Benit, djaloshit të vogël nga Kosova, janë paraqitur dje në ekranin gjigant të “Times Square” në New York.

Në njërën nga fotografitë, Beni që është me Sindromën Down është bashkë me Fjolla Rracin që në mënyrë vullnetare ndihmon fëmijët dhe të rriturit me Sindromën Down dhe ata me autizëm.

Nëna e Benit, Gresa, ka qenë bashkë me të birin për ta përjetuar këtë moment shumë emocional kur fotografitë e Benit e kanë ‘pushtuar’ sheshin Times Square në Neë York.

Fotografia e pesëvjeçarit Beni Godeni u përzgjodh në mesin e 100 më të mirave në konkursin e përvitshëm të Shoqatës Ndërkombëtare të Sindromës Down.

Kush është Beni, vogëlushi shqiptar pushton ekranin gjigant të 'Times Square' në New York

Image result for Fotografia e pesëvjeçarit Beni Godeni

Loading...
Mos e Humbisni
Të mbrojmë teatrin e minjve që “sfiduan” Kadri Roshin!

Close