LAJMI I FUNDIT
Home . Metro . Fan S. Noli me makinë në Kolonjë (Foto)

Fan S. Noli me makinë në Kolonjë (Foto)

Fan. S. Noli mbetet një nga shqiptarët më të shquar, dhe zona e Kolonjës me të drejtë krenohet me birin e saj. Zona e nderon me bust, emërtimin e një rruge dhe vendosjen e emrit Qëndrës kulturore të fëmijëve kollosin shqiptar. Fotoja historike e pranisë së Nolit në Ersekë me automobil, duhet të jetë realizuar reth vitit 1923 kur edhe zhvilloi fushatën për deputet.

Loading...
Mos e Humbisni
Lul, faqja juaj e zezë nuk mund të bëhet e florinjtë me ngjyrën e m-së që hani çdo ditë!

Close