Home . Aktualitet . Foto mahnitëse të Shqipërisë (Foto)

Foto mahnitëse të Shqipërisë (Foto)

“50 fotografi që do ju joshin që ta vizitoni Shqipërinë”. Kështu e ka titulluar shkrimin e saj blogerja australiane, AndreaAnastasakis të publikuar në rearvieëmirror.tv.

Gjatë vizitës së saj në Shqipëri,Anastasakis ka realizuar 50fotografi të cilat më pas i kapublikuar në faqen e saj për të joshur vizitorët që të vizitojnë vendin tonë.

Loading...
More in Aktualitet, Kryesore, Kulture
Mori miliona lekë me interes dhe u largua nga Shqipëria, rrezikon 15 vjet burg mashtruesi
Close