Home . Kryesore . Artan Hoxha paguhet nga Doshi për “faktet” që disponon për “vrasjet me porosi”

Artan Hoxha paguhet nga Doshi për “faktet” që disponon për “vrasjet me porosi”

Këto janë faktet që ka paraqitur gazetari Hoxha në news 24 të denja për një film policesk:-

Durim Bami kishte marrë porosinë për të vrarë Tom Doshin, ndërsa porositësi është larguar jashtë Shqipërisë, për në Gjermani .

“Durim Bami pasi kishte marrë porosinë, ka ndërruar mendje dhe ishte paraqitur tek objektivi i tij, Tom Doshi”.

“Në këtë histori është edhe një person tjetër. Porositësi”.

“Ky person i ka shkuar Durim Bamit dhe i ka thënë që dua të më marrësh përsipër këtë vrasje kundrejt shumës prej 500 mijë eurosh për Tom Doshit dhe 100 mijë euro për Mëhill Fufin.

Ky person i është paraqitur në emër të një autoriteti më të lartë.

Ky person është larguar nga Shqipëria pasi ka pasur dekonspirim të këtij plani.

Porositësi ka një biznes në zonën e ish-bllokut, një biznes shërbimi.

Personi që ka bërë porosinë është larguar nga Shqipëria në drejtim të Gjermanisë që në momentin që Durim Bami është paraqitur tek organet e drejtësisë.

Ky hetim nuk ka nisur pasi emrat e përmendur në këtë histori kanë qenë shumë të rëndësishëm dhe prokuroria jonë është treguar gjithmonë e paaftë për të bërë hetime të mëdha. Por Tani si mik i ngushtë i Tomës nuk tregoj se nga i kishte marrë këto informacione , kur dhe përse nuk i kishte deklaruar më pare? Thashethemet në fb thonë se zoti Hoxha ka marrë nje shumë të majme nga miku i tij për ta bërë më të besueshem skenarin e filmit më të shikuar në këto dy ditë. Gazetari Hoxha e lexoj shumë mirë skenarin por interpretim ishte i dobët sepse  investigusi kishte dal nga “vetvetja”. Mungonte Tani i vërtet.

Loading...
More in Kryesore, Qytetari Digjital
Vret vajzën, më pas e përdhunon

Close