Home . Aktualitet . Argetim . Humor nga s(t)alla parlamentare…”Oooo ç’u kënaqëm”! (Video)

Humor nga s(t)alla parlamentare…”Oooo ç’u kënaqëm”! (Video)

Në këtë sallë që quhet Kuvend nuk gjendet asgjë për salla, por vetëm frymorë për stalla. Humori bajat, fjalori i pështirë dhe i përsëritur pafundësisht të bën të vjellësh. Faji ësht i joni, që lejojmë dhe votojmë akoma, që të na drejtojnë kryetarët e tufave dhe jo njerëzit me vlera që i njohim dhe na njohim!

Grimca humoristike nga s(t)alla parlamentare…oooo c'u kënaqëm!!!

Publié par STOP – TV KLAN sur vendredi 13 octobre 2017

Komento
Loading...
Mos e Humbisni
Sot ka ditelindjen Migjeni, njeriu ma i madh sa zotat!

Close