LAJMI I FUNDIT
Home . Aktualitet . Habit Rexhep Qosja, tregon ndryshimin e madh me Albin Kurtin kryeministër: Ja çfarë do të ndodhë me Shqipërinë!

Habit Rexhep Qosja, tregon ndryshimin e madh me Albin Kurtin kryeministër: Ja çfarë do të ndodhë me Shqipërinë!

Me Albin Kurtin kryeministër, jemi shumë pranë idealit të bashkimit mes Shqipërisë dhe Kosovës. “Albin Kurti është politikan dhe me veprimtari politike të gjerë. Kurti është intelektual dhe e them këtë se ai ka përgatitje të gjerë shkencore dhe kulturore. Ky nivel i tij i përgjithshëm i tij, i cili ka bashkëpunëtor një numër intelektualësh të aftë dhe të përgatitur mirë, do të ketë parasysh interesat e Kosovës dhe të popullit shqiptar në përgjithësi tha Akademiku dhe profesori i njohur Rexhep Qosja.

Ai e tha se do të përpiqet që të gjitha marrëveshjet të mund të realizohen. Vetëvendosje e ka theksuar se do të përpiqet të bashkëpunojë me Shqipërinë. VV tha se do bashkimin e Kosovës me Shqipërinë, që është një bashkim që përfaqëson interesat e popullit shqiptar në tërësi, që është vepër historike e rëndësishme edhe për rajonin, edhe për BE. Bashkimi Europian do ta ketë më lehtë me një shtet të përbërë me shqiptarë sesa me dy. Edhe mirëqenia e popullit shqiptar do të ishte më e lartë”, tha ai në News24.

Loading...
Mos e Humbisni
Lul, faqja juaj e zezë nuk mund të bëhet e florinjtë me ngjyrën e m-së që hani çdo ditë!

Close