LAJMI I FUNDIT
Home . Aktualitet . Rajoni . Hackerët sulm faqes së zgjedhjeve në Serbi: “Kosova=Shqipëri”

Hackerët sulm faqes së zgjedhjeve në Serbi: “Kosova=Shqipëri”

BEOGRAD- Hackerat shqiptarë, me emrin “Grupi luftëtar Kosova” kanë sulmuar ditën e sotme faqen e zgjedhjeve në Serbi duke bllokuar zgjedhjet lokale në Beograd.

Nëse hyni në faqen internetit, (izboribeograd.com) mund të shihni jo me faqen e zgjedhjeve serbe, por dy flamuj, atë kombëtar dhe të Kosovës. Përveç tyre, si dhe mesazhin që përciell me muzikë shqipe, të hakerëve shqiptarë të Kosovës ku shkruan me të mëdha “Kosova është Shqipëri” dhe “Shqiptarët janë ilirët”.

Ka një rresht, mesazh në gjuhën angleze ku thuhet thotë: “Mos harroni hartën e vjetër” Ata tregojnë se Serbia ishte territor shqiptar para ardhjes së turqve, duke përfunduar mesazhi me fjalët “Ne jemi hakerat shqiptarë, asgjë nuk mund të na ndalojë përveç Allahut.”

Loading...
More in Rajoni
Kosova drejt përmbushjes së kritereve për liberalizimin e vizave

Close