LAJMI I FUNDIT
Home . Kryesore . Hapet në Londër katedra për studimin e ‘selfiet’

Hapet në Londër katedra për studimin e ‘selfiet’

Dashuria ndaj fotografimit të vetvetes tani ka mundësi të ngrihet në nivel të ri akademik dhe pasi të ndiqni kolegjin mund të bëheni mjeshtër i kualifikuar e fotografimit selfie.

Përveç nga shkrimet kreative, fotografimit, shkathtësive të ndryshme informatike, shkencave të natyrës, masazhit ose psikologjisë, në një institucion arsimor të Londrës qysh para pak ditësh mund të fitoni edhe diplomë shkathtësie të autoportretimit fotografik.

Edukimi njëmujor nga selfie në koleegjin CityLit do t’ju ndihmojë që në profilet në rrjetet sociale të vendosni fotografi cilësore, por edhe të “tëholloni” pikëpamjet kritike mbi autoportretet fotografike, transmeton Koha.net.

Përveç mbi fotografinë, gjatë edukimit mund të mësohet nga diçka edhe mbi identitetin dhe kujtesën.

Loading...
More in Kryesore, Kuriozitete
Familjet mafioze më të rrezikshme në Botë, mes tyre dhe një shqiptare

Close