LAJMI I FUNDIT
Home . Aktualitet . Heshtja e KQZ dhe ndërmjetësimi i huaj, rebusi i zgjedhjeve

Heshtja e KQZ dhe ndërmjetësimi i huaj, rebusi i zgjedhjeve

Videokoment nga analisti Skënder Minxhozi/ Heshtja e KQZ dhe ndërmjetësimi i huaj, rebusi i zgjedhjeve…

Komento
Loading...
Mos e Humbisni
“Lua-jan” o im vëlla ma jep dhe luaneshën në çadër hua që ta…

Close