LAJMI I FUNDIT
Home . Lifestyle . I kalojnë të 40-tat, por të gjithë meshkujt çmenden pas tyre

I kalojnë të 40-tat, por të gjithë meshkujt çmenden pas tyre

Këtyre femrave të njohura dhe të bukura vajzat dy herë më të reja mund t’ua kenë lakmi…

Sharon Stone (59)
Ajo është në prag të decenies së shtatë, ndërkaq i ka këmbët sikur të një njëzetvjeçareje. Edhe pse i ka tre fëmijë dhe është 59 vjeç, Sharon ka arritur të ruaj atë magjinë nga filmi “Basic Instict” .

Monica Bellucci (52)
Kjo aktore do të jetë simbol i përjetshëm i bukurisë italiane. Kudo që shfaqet, shikimet e të gjithëve drejtohen nga ajo… Monica me kolegun Vinz Cassel ka dy fëmijë.

Cindy Crawford (51)
Cindy është femra e cila sot i le shumë meshkujt pa frymë. Ajo me meritë qëndron në listën e femrave të cilave vitet nuk i bëjnë asgjë. Ajo i ka dy fëmijë, është e martuar me Rande Gerberin.

Heidi Klum (43)
Kjo manekine edhe sot duket sikur sapo ka zbritur nga pista. Trupi i saj i përsosur gjithkah tërheq shikimet. I ka tre fëmijë dhe ka qenë e martuar me Ric Pipinon dhe me Sealin

Sofia Vergara (44)
Kjo aktore kolumbiane bën pjesë në mesin e femrave më të bukura natyrale në botë. Ka djalin Manolo nga martesa me ish-bashkëshortin Joe Gonzalez.

Jennifer Lopez (47)
Jennifer Lopez sa më shumë që po kalon në moshë duket gjithnjë më e bukur dhe më joshëse. Lidhur me të tashmë disa vite shkruajnë të gjitha mediet botërore. I ka dy fëmijë…

Komento
Loading...
Mos e Humbisni
Fshatrat turistik që po shkatërrojnë gjithë bregun e Jugut nuk sjellin asnjë përfitim ekonomik për vendin, por do kthehen “zonë e ndaluar” dhe prona të Samir Manes dhe Artan Dulakut

Close