LAJMI I FUNDIT
Home . Aktualitet . Instagram është kufiri i ri i gjuetisë online

Instagram është kufiri i ri i gjuetisë online

Rrjetet sociale janë bërë një strument i pagabueshëm për të gjetur parnerë të rinj sepse praktikisht mund të dish çdo gjë për ta.
Facebook është tashmë një terren shumë i mbrojtur për t’u ekspozuar, dhe i ekspozuar është Instagram, trendi i ri i gjuestisë online.
Istagram ka 800 milion përdorues aktivë në nivel global që ekspozohen më shumë se sa mund të gjeni në FB apo Twitter. Fotot tregojnë për ne më shumë se sa fjalët, pastaj kemi dhe stories, një funksion që na lejon të njohim dikë më shumë.
Nëse e vë re: Në FB kontrollon vetëm nr e like-ve që ke marë nga një post dhe vështirë ti kesh hyrë aq thellë sa për të parë se kush e ka klikuar fytyrat e emoji. Ndërsa në instagram kontrollon shpesh se kush e ka dhenë miratimin e tij.
Ndër strumentat më të hollë që mund të jenë përdorur për të tërhequr instagramatikën është ajo që postet quajne “thirst trap” që do të thotë, një imazh apo një video e menduar posaçërisht për të tërhequr vëmendjen e dikujt.
Kjo shërben për të kuptuar nëse liket që ti po hedh drejt objektivit tënd kanë bërë shenjë apo jo.

Loading...
More in Aktualitet, Teknologji
“Nuk flenë bashkë dhe mezi flasin”, dalin sekretet martesore të presidentit (Foto)

Close