Home . Antagonizem . Ja pse raca shqiptare është më superiorja në botë! (Video)

Ja pse raca shqiptare është më superiorja në botë! (Video)

Ky është një dokumentar, i cili fakton veçoritë e shqiptarëve dhe pse konsiderohen si raca më superior në botë.

Ndiqeni këtë video, të postuar nga Dardania Sacra.

“Kafkat e shqiptarëve e tregojnë racën më superiore të Europë, (Rudolf Virchow). “Prej elementeve të ndryshme të popullsisë, asnjë nuk tregon tipare më karakteristike se shqiptarët, një racë që shfaq kapacitetin kafkor më të madh në Europë. Kafkat e shqiptareve tregojnë racën më superiore të Europës.-shkruante Fahri Xharra.

Më 21 maj të vitit 1911, prestigjiozja amerikane “New York Times” i kushtoi një artikull një vajze të re shqiptare që kishte marrë komandën e një ushtrie në betejën kundër turqve, pas vrasjes së babait të saj. Ishte Janica Martinaj, një 22 –vjeçare që NY Times e përshkruan si “Zhan D’Ark shqiptare”.

I nisur nga profili i saj, “New York Times” sjell veçoritë e shqiptarëve, të cilët i përshkruan si mjaft të talentuar, të bukur e të fuqishëm, por që s’mund të rrokin ende idenë e shtetit.

Komento
Loading...
Mos e Humbisni
Julian Deda bën zbulimin, kush fshihet pas Lolitës…? (Foto)

Close