LAJMI I FUNDIT
Home . Aktualitet . Argetim . Jari entuziast për vazhdimin e revolucionit me Sindikatat e pavarura

Jari entuziast për vazhdimin e revolucionit me Sindikatat e pavarura

Sot Sindikatat e Gëzimit bënë sërish një Kongres, për të konfirmuar vazhdimin e revolucionit.

Jari u bë entuziast nga kjo forcë e re revolucionare dhe bëri këtë postim:

“Të dashur demorkatë,

Jari ju sqaron!

Sot më janë ringjallur shpresat për vazhdimin e revoucionit.

Sindiktat e pavarura të Gëzimit kanë vendosur të nisin revolucionin.

Për këtë, Gëzimi i ka paraqitur një plan të detajuar Lulit dhe i ka bërë disa kërkesa

Kërkesa e parë e Gëzimit ishte se me qiratë e ndërtesave të sindikatave ishte mbrapa.

Ai i kërkoi Lulit ta ndihmonte të merrte qiranë e 25 viteve të hotelit të Sindikatave në Durrës, dhe nëse realizohej kjo, ai do t’i falte 20 përqind Fatmir Mediut nga fondi i qirasë.

Më tej i qau hallin për ndërtesën e Sindikatës në Vlorë, dhe i premtoi se nëse e fiton, do t’i japë Dules 15 për qind të qirasë.

Pastaj nëse merr dhe qiranë e ndërtesës që ka dhënë në Shëngjin, do ndihmojë Nard Ndokën me 30 për qind të kësaj qiraje.

Qiranë e Sarandës vendosi t’ia falë 40 për qind LSI-së.

Pa dashur të nxjerrë sekretet, ai e bëri të qartë gjithë planin e tij, që tani PD duhet të hidhet në sulm të mbledhë qiratë që Gëzimi s’ka mbledhur dot këto vite dhe me ato para të financojmë revolucionin.

Luli i dha mbështetje të plotë planit të biznesit të Gëzimit për revolucionin dhe do ngrejë grupe në terren, kryesuar nga Muli dhe Paloka, për mbledhjen e këtyre qirave.

Në fund, ai i premtoi Lulit se Sindikata e pavarur, tani e tutje kishte vendosur të kishte dhe anëtarë në gjirin e saj.

Si fillim, që të mos quhet organizatë pa anëtarë, ajo vendosi të anëtarësojë deputetët e PD që kanë dorëzuar mandatin, si njerëz të papunë, dhe t’u ofrojë atyre një pension social 400 euro.

Pas kësaj, do vazhdohet me ish- kryetarët e bashkive të mbetur pa punë, si dhe më këshilltarët bashkiakë në gjithë vendin.

Kjo mund të bëjë që sindikata e Gëzimit të rritet dhe t’ia kalojë Sindikatës tjetër, që ka aktualisht anëtarë më pak se numri i deputetëve të PD dhe këshilltarve bashkiakë të mbetur pa punë.

Në fund, pasi dëgjuan dhe përshëndetjen e presidentit Meta, u vendos të ngrihet një grup negociator që të realizojë futjen e ish- deputetëve dhe të zgjedhurve në bashki, në këtë Sindikatë, si dhe nisjen e revolucionit në tetor.

I juaji, Jari!”

Loading...
More in Argetim
U tundën malet kur u martua Malua (Video)

Close