Home . Aktualitet . A ju kujtohen 42 servilët e koalicionit Rilindja? Sot, kryetarët e tyre enden rrugëve të papunë

A ju kujtohen 42 servilët e koalicionit Rilindja? Sot, kryetarët e tyre enden rrugëve të papunë

Partia Socialiste erdhi me një numër të lartë partish aleate në pushtet. 42 parti janë pëjashtuar nga pushteti dhe 42 kryetarët e këtyre partive kanë mbetur rrugëve pa punë. Torta e pushtetit u nda mes dy njerëzve “Rama & Meta”.

A ju kujtohen 42 servilët që iu rreshtuan Edi Ramës në krah para 23 qershorit?:

Partisë Aleanca Popullore, Artur Dojaka

Partinë Aleanca Demokristiane, Zef Bushati

Partia Demokracia Sociale, Paskal Milo

Partia Socialdemokrate, Skënder Gjinushi

Partia Aleanca Arbnore Kombëtare, Gjet Ndoj

Partia Socialiste e Moderuar, Gjergj Koja

Partia e Punës e Shqipërisë e Riorganizuar, Marko Dajti

Aleanca për Barazi dhe Drejtësi Europiane, Valentin Mustaka

Partia Ambientaliste, Nasi Buzheku

Partia Ardhmëria Shqiptare, Emin Subashi

Partia Bashkimi Republikan Shqiptar, Zane Llazi

Partia Demokrate për Integrim e Prosperitet, Halim Seitaj

Partia e Çështjeve Shqiptare, Bujar Shurdhi

Partia e Gjelbër, Edlir Petanaj

Partia e Punës së Shqipërisë, Muharrem Xhafaj

Partia Reformatore Demokratike, Skënder Halili

Partia e Unitetit Kombëtar, Idajet Beqiri

Partia G99, Ervin Mete

Partia Komuniste Shqiptare, Qemal Cicollari

Partia Komuniste 8 Nëntori, Preng Çuni

Partia Kristian-demokrate, Dhimitër Muslia

Partia Lëvizja Demokratike për Ndryshim, Nikolin Staka

Lëvizja për Drejtësi e Shqiptarëve, Astrit Kosturi

Partia Mendimi i Djathtë Liberal, Mustafa Liçi

Partia për Mbrojtjen e të Drejtave të Emigrantëve, Ymer Kurti

Partia e Prosperitetit Demokratik, Yzeir Fetahu

Partia e Personave me Aftësi të Kufizuara, Afrim Jeshili

Partia Rruga e Lirisë, Kurt Kola

Partia Shqiptare Atdheu, Kreshnik Osmani

Partia Social Punëtore e Shqipërisë, Ramadan Ndreka

Partia Toleranca e Re e Shqipërisë, Avdi Keçi

Loading...
More in Aktualitet, Kryesore
Derbi: Tirana nuk e mbajti fjalën për incidentet. Disiplina e dënon sërish
Close