LAJMI I FUNDIT
Home . Kuriozitete . Kaq e pati dhe anali!

Kaq e pati dhe anali!

Një studim nga Universiteti i Alabama-s doli në përfundimin se seksi anal është shkaktar i mungesës së vetëpërmbajtjes për sa i përket jashtëqitjes. Kërkuesit analizuan të dhëna nga 6150 të rritur dhe gjetën se 37% e grave dhe 5% e burrave kishin kryer të paktën një herë seks anal.

Mes këtyre personave, gjysma e grave raportuan se vuanin nga mospërmbajtja e jashtëqitjes të paktën një herë në muaj, ndërsa burrat të paktën tre herë në muaj.

Seksi anal është i zakontë mes çifteve heteroseksualë dhe homoseksualë, shumë pak dihet mbi ndikimin e kësaj praktike në jashtëqitje.

“Edhe pse studimi nuk na dha mjaftueshëm informacion mbi shpeshtësinë e seksit anal dhe ndikimin mbi mospërmbajtjen e jashtëqitjes, ne vumë re një korrelacion mes tyre, më i zakontë mes burrash se mes grash,” tha Dr. Alayne Markland, drejtuese e studimit.

“Nuk e dimë nëse një person që bën seks anal një ose dy herë është i ekspozuar ndaj të njëjtit rrezik si dikush që bën seks anal rregullisht.”

Kaq ishte. Nëse nuk doni të jetoni gjithë ditët tuaja ngjitur me banjën, më mirë mos u merrni me sporte si seksi anal.

Loading...
Mos e Humbisni
Mbreti pa mbretëri Zog dhe “zogu” i Saliut

Close