LAJMI I FUNDIT
Home . Aktualitet . Sport . Kategoria Superiore: Hidhet shorti për sezonin e ri

Kategoria Superiore: Hidhet shorti për sezonin e ri

shtë hedhur sot në ambientet e FSHF-së shorti për kalendarin e sezonit 2017-2018 të Kategorisë Superiore. Kampionët e Kukësit do të fillojnë mbrojtjen e titullit në shtëpi ndaj kampionëve të Kategorisë së Parë, Kamzës.

Java e parë gjithashtu ka rezervuar përballje mes Partizanit dhe Laçit, Skënderbeut dhe Flamurtarit, Lushnjës dhe Vllaznisë, si dhe mes Teutës dhe Luftëtarit.

FAZA 1

Java 1

Partizani-Laçi

Kukësi-Kamza

Skënderbeu-Flamurtari

Lushnja-Vllaznia

Teuta-Luftëtari

Java 2

Laçi-Luftëtari

Vllaznia-Teuta

Flamurtari-Lushnja

Kamza-Skënderbeu

Partizani-Kukësi

Java 3

Kukësi-Laçi

Skënderbeu-Partizani

Lushnja-Kamza

Teuta-Flamurtari

Luftëtari-Vllaznia

Java 4

Laçi-Vllaznia

Flamurtari-Luftëtari

Kamza-Teuta

Partizani-Lushnja

Kukësi-Skënderbeu

Java 5

Skënderbeu-Laçi

Lushnja-Kukësi

Teuta-Partizani

Luftëtari-Kamza

Vllaznia-Flamurtari

Java 6

Laçi-Flamurtari

Kamza-Vllaznia

Partizani-Luftëtari

Kukësi-Teuta

Skënderbeu-Lushnja

Java 7

Lushnja-Laçi

Teuta-Skënderbeu

Luftëtari-Kukësi

Vllaznia-Partizani

Flamurtari-Kamza

Java 8

Laçi-Kamza

Partizani-Flamurtari

Kukësi-Vllaznia

Skënderbeu-Luftëtari

Lushnja-Teuta

Java 9

Teuta-Laçi

Luftëtari-Lushnja

Vllaznia-Skënderbeu

Flamurtari-Kukësi

Kamza-Partizani

FAZA 2

Java 10

Laçi-Partizani

Kamza-Kukësi

Flamurtari-Skënderbeu

Vllaznia-Lushnja

Luftëtari-Teuta

Java 11

Luftëtari-Laçi

Teuta-Vllaznia

Lushnja-Flamurtari

Skënderbeu-Kamza

Kukësi-Partizani

Java 12

Laçi-Kukësi

Partizani-Skënderbeu

Kamza-Lushnja

Flamurtari-Teuta

Vllaznia-Luftëtari

Java 13

Vllaznia-Laçi

Luftëtari-Flamurtari

Teuta-Kamza

Lushnja-Partizani

Skënderbeu-Kukësi

Java 14

Laçi-Skënderbeu

Kukësi-Lushnja

Partizani-Teuta

Kamza-Luftëtari

Flamurtari-Vllaznia

Java 15

Flamurtari-Laçi

Vllaznia-Kamza

Luftëtari-Partizani

Teuta-Kukësi

Lushnja-Skënderbeu

Java 16

Laçi-Lushnja

Skënderbeu-Teuta

Kukësi-Luftëtari

Partizani-Vllaznia

Kamza-Flamurtari

Java 17

Kamza-Laçi

Flamurtari-Partizani

Vllaznia-Kukësi

Luftëtari-Skënderbeu

Teuta-Lushnja

Java 18

Laçi-Teuta

Lushnja-Luftëtari

Skënderbeu-Vllaznia

Kukësi-Flamurtari

Partizani-Kamza

FAZA 3

Java 19

Partizani-Laçi

Kukësi-Kamza

Skënderbeu-Flamurtari

Lushnja-Vllaznia

Teuta-Luftëtari

Java 20

Laçi-Luftëtari

Vllaznia-Teuta

Flamurtari-Lushnja

Kamza-Skënderbeu

Partizani-Kukësi

Java 21

Kukësi-Laçi

Skënderbeu-Partizani

Lushnja-Kamza

Teuta-Flamurtari

Luftëtari-Vllaznia

Java 22

Laçi-Vllaznia

Flamurtari-Luftëtari

Kamza-Teuta

Partizani-Lushnja

Kukësi-Skënderbeu

Java 23

Skënderbeu-Laçi

Lushnja-Kukësi

Teuta-Partizani

Luftëtari-Kamza

Vllaznia-Flamurtari

Java 24

Laçi-Flamurtari

Kamza-Vllaznia

Partizani-Luftëtari

Kukësi-Teuta

Skënderbeu-Lushnja

Java 25

Lushnja-Laçi

Teuta-Skënderbeu

Luftëtari-Kukësi

Vllaznia-Partizani

Flamurtari-Kamza

Java 26

Laçi-Kamza

Partizani-Flamurtari

Kukësi-Vllaznia

Skënderbeu-Luftëtari

Lushnja-Teuta

Java 27

Teuta-Laçi

Luftëtari-Lushnja

Vllaznia-Skënderbeu

Flamurtari-Kukësi

Kamza-Partizani

FAZA 4

Java 28

Laçi-Partizani

Kamza-Kukësi

Flamurtari-Skënderbeu

Vllaznia-Lushnja

Luftëtari-Teuta

Java 29

Luftëtari-Laçi

Teuta-Vllaznia

Lushnja-Flamurtari

Skënderbeu-Kamza

Kukësi-Partizani

Java 30

Laçi-Kukësi

Partizani-Skënderbeu

Kamza-Lushnja

Flamurtari-Teuta

Vllaznia-Luftëtari

Java 31

Vllaznia-Laçi

Luftëtari-Flamurtari

Teuta-Kamza

Lushnja-Partizani

Skënderbeu-Kukësi

Java 32

Laçi-Skënderbeu

Kukësi-Lushnja

Partizani-Teuta

Kamza-Luftëtari

Flamurtari-Vllaznia

Java 33

Flamurtari-Laçi

Vllaznia-Kamza

Luftëtari-Partizani

Teuta-Kukësi

Lushnja-Skënderbeu

Java 34

Laçi-Lushnja

Skënderbeu-Teuta

Kukësi-Luftëtari

Partizani-Vllaznia

Kamza-Flamurtari

Java 35

Kamza-Laçi

Flamurtari-Partizani

Vllaznia-Kukësi

Luftëtari-Skënderbeu

Teuta-Lushnja

Java 36

Laçi-Teuta

Lushnja-Luftëtari

Skënderbeu-Vllaznia

Kukësi-Flamurtari

Partizani-Kamza

Komento
Loading...

000-017   000-080   000-089   000-104   000-105   000-106   070-461   100-101   100-105  , 100-105  , 101   101-400   102-400   1V0-601   1Y0-201   1Z0-051   1Z0-060   1Z0-061   1Z0-144   1z0-434   1Z0-803   1Z0-804   1z0-808   200-101   200-120   200-125  , 200-125  , 200-310   200-355   210-060   210-065   210-260   220-801   220-802   220-901   220-902   2V0-620   2V0-621   2V0-621D   300-070   300-075   300-101   300-115   300-135   3002   300-206   300-208   300-209   300-320   350-001   350-018   350-029   350-030   350-050   350-060   350-080   352-001   400-051   400-101   400-201   500-260   640-692   640-911   640-916   642-732   642-999   700-501   70-177   70-178   70-243   70-246   70-270   70-346   70-347   70-410   70-411   70-412   70-413   70-417   70-461   70-462   70-463   70-480   70-483   70-486   70-487   70-488   70-532   70-533   70-534   70-980   74-678   810-403   9A0-385   9L0-012   9L0-066   ADM-201   AWS-SYSOPS   C_TFIN52_66   c2010-652   c2010-657   CAP   CAS-002   CCA-500   CISM   CISSP   CRISC   EX200   EX300   HP0-S42   ICBB   ICGB   ITILFND   JK0-022   JN0-102   JN0-360   LX0-103   LX0-104   M70-101   MB2-704   MB2-707   MB5-705   MB6-703   N10-006   NS0-157   NSE4   OG0-091   OG0-093   PEGACPBA71V1   PMP   PR000041   SSCP   SY0-401   VCP550   CAS-002   CISM   200-125  , PMP   000-089   CCA-500   MB2-704   350-080   JN0-360   810-403   70-177   350-001   350-001   PMP   OG0-093   2V0-621D   CCA-500   210-065   352-001   101   102-400   MB2-707   70-178   JN0-102   640-911   ICGB   350-001  

Mos e Humbisni
Humbësi, fituesi dhe mashtruesi

Close