LAJMI I FUNDIT
Home . Kuriozitete . Shendeti . Keni dhimbje gjatë aktit seksual? Ja pse ndodh

Keni dhimbje gjatë aktit seksual? Ja pse ndodh

Me dhimbje, pa dhimbje, është diçka shumë e domosdoshme! Seksi duhet të jetë gjithnjë i pëlqyeshëm nga të dy partnerët dhe mos të shkaktojë pakënaqësi.

Më poshtë do të lexoni të gjitha arsyet se përse seksi mund të jetë i dhimbshëm për femrën. Ju nuk jeni të lubrifikuar Ndonëse vagina juaj është vetëlubrifikuese, ndodh që për arsye të ndryshme ju të vuani nga thatësia vaginale.

Ju jeni alergjik ndaj lodrave dhe produkteve që mund të përdorni gjatë aktit. Lubrifikantët bëhen me kimikate të ndryshme që mund të çekuilibrojnë pH e vaginës.

E njëjta gjë vlen edhe për kondomët me përmbajtje lateksi. Qimet pubike mund ta bëjnë gjithashtu një eksperiencë të pakëndshme dhe të dhimbshme seksi.

Ju sapo keni lindur! Gjithashtu, 4 deri në 6 javë pas lindjes femra nuk duhet të kryeje marrëdhënie seksuale, në të kundërt seksi do të jetë mjaft i dhimbshëm.

Ju keni një infeksion apo sëmundje seksualisht të transmetueshme. Këto të fundit mund ta bëjnë seksin gjithashtu të dhimbshëm. Nëse për një kohe të gjatë nuk keni kryer marrëdhënie seksuale, do të ndiheni si një virgjëreshë ne shtrat.

Loading...
More in Shendeti
Video e fundit/ Ja çfarë i ndodhë veshit nëse vendosni hudhër

Close