Home . Aktualitet . Kronik . Kërcënoi me foto intime kolegen, ushtari dënohet me 2 vite burg

Kërcënoi me foto intime kolegen, ushtari dënohet me 2 vite burg

Dy vite burgim dhe përjashtim nga radhët e ushtrisë i ka kushtuar Gersjan Dumit ngacmimi seksual dhe përndjekja e koleges së tij në ushtri.

Gjykata e Krimeve të Rënda ka dhënë vendimin ndaj ushtarakut duke e dënuar atë pas 4 seancave me 2 vite burg me akuzën e shtrëngimit me anë të kanosjes e dhunës për dhënie pasurie.

Ka qenë kreu i Gjykatës së Krimeve të Rënda Sandër Simoni që ka pranuar kërkesën e prokurorisë për dënimin e ushtarakut që prej disa muaj deri në momentin e arrestimit shantazhonte kolegen e tij në ushtri duke i këruar mardhënie seksuale jashtë dëshirës.

Gersjan Dumi, përjashtohet nga ushtria 

Përveç dënimit me burg Dumi është përjashtuar edhe nga radhët e ushtrisë.

Më 13 nëntor 2016 Dumi ra në prangat e policisë teksa më parë ishte kallëzuar në polici dhe ndaj tij kishin nisur hetimet.

Komento
Loading...

000-017   000-080   000-089   000-104   000-105   000-106   070-461   100-101   100-105  , 100-105  , 101   101-400   102-400   1V0-601   1Y0-201   1Z0-051   1Z0-060   1Z0-061   1Z0-144   1z0-434   1Z0-803   1Z0-804   1z0-808   200-101   200-120   200-125  , 200-125  , 200-310   200-355   210-060   210-065   210-260   220-801   220-802   220-901   220-902   2V0-620   2V0-621   2V0-621D   300-070   300-075   300-101   300-115   300-135   3002   300-206   300-208   300-209   300-320   350-001   350-018   350-029   350-030   350-050   350-060   350-080   352-001   400-051   400-101   400-201   500-260   640-692   640-911   640-916   642-732   642-999   700-501   70-177   70-178   70-243   70-246   70-270   70-346   70-347   70-410   70-411   70-412   70-413   70-417   70-461   70-462   70-463   70-480   70-483   70-486   70-487   70-488   70-532   70-533   70-534   70-980   74-678   810-403   9A0-385   9L0-012   9L0-066   ADM-201   AWS-SYSOPS   C_TFIN52_66   c2010-652   c2010-657   CAP   CAS-002   CCA-500   CISM   CISSP   CRISC   EX200   EX300   HP0-S42   ICBB   ICGB   ITILFND   JK0-022   JN0-102   JN0-360   LX0-103   LX0-104   M70-101   MB2-704   MB2-707   MB5-705   MB6-703   N10-006   NS0-157   NSE4   OG0-091   OG0-093   PEGACPBA71V1   PMP   PR000041   SSCP   SY0-401   VCP550   CAS-002   CISM   200-125  , PMP   000-089   CCA-500   MB2-704   350-080   JN0-360   810-403   70-177   350-001   350-001   PMP   OG0-093   2V0-621D   CCA-500   210-065   352-001   101   102-400   MB2-707   70-178   JN0-102   640-911   ICGB   350-001  

Mos e Humbisni
“Lua-jan” o im vëlla ma jep dhe luaneshën në çadër hua që ta…

Close