LAJMI I FUNDIT
Home . Metro . Këta atletë do ju tregojnë se çdo të thotë të kesh koqe (Video)

Këta atletë do ju tregojnë se çdo të thotë të kesh koqe (Video)

Këta po që të lënë pa frymë. Një ekip atletësh kanë vendosur të hidhen nga struktura e dytë e kullës Princesha në Dubai. Ata edhe kanë regjistruar akrobacionet e bëra në 400 metra lartësi dhe ne s’na mbetet gjë tjetër veçse ti shijojmë!

https://www.youtube.com/watch?v=Fhskvloj1gE

Loading...
More in Metro
20 vjeçarja e sulmuar seksualisht në rrugë, i shkruan letër përdhunuesit

Close