LAJMI I FUNDIT
Home . Aktualitet . Këto foto janë bërë në “parajsën” Shqipëri Do mahniteni! (Foto)

Këto foto janë bërë në “parajsën” Shqipëri Do mahniteni! (Foto)

Turizmi në Shqipëri ka pësuar një hov të madh zhvillimi kohët e fundit. Kjo ka tërhequr shumë turistë të huaj që të vizitojnë disa nga pejsazhet më magjepsëse të vendit.

Shqipëria është e bekuar nga natyra, por tashmë me sensibilizimin e institucioneve dhe të qytetarëve, është bërë shumë punë që disa zona të mos preken nga shkatërrimi.

Këto foto tregojnë disa vende fantastike të Shqipërisë. Fotot janë publikuar nga faqja Colour of Albania dhe tregojnë bukurinë e vendit tonë.

  

Loading...
More in Aktualitet, Ekonomi
VIDEO/ 30 vjet ndërhyrje për ndryshimin e fytyrës, ja si u arrestua bosi i drogës në Brazil

Close