LAJMI I FUNDIT
Home . Aktualitet . Kryetari i bashkise së Cikagos, përdorë mjetet e transportit publikë

Kryetari i bashkise së Cikagos, përdorë mjetet e transportit publikë

Ndërkohe që zonja ne foto po fliste në telefon me një kompani nga celulari i saj, për tu interesuar për një vend pune, burri pranë saj ia merr telefonin dhe i thotë personit në anën tjetër të linjës:

“Ky është një shans i vyer për ju, që të punësoni një person të mirë dhe të aftë.

Ajo e meriton vendin qe po u kërkon!”.

Zonja në fjalë mbeti e shtangur nga ky akt, ndërkohe që udhëtarët e tjerë u mahnitën kur e kuptuan kush ishte ai zotëri.

Ai ishte RAHM EMANUEL, Kryetari i bashkise së Cikagos, njëri nga tre qytetet më të mëdha të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Kur udhëtaret e pyeten kryetarin e tyre mbi arsyen që e kishte shtyre te përdore mjetet e transportit publik, ai u përgjigj:

“Si do të njihem me problemet dhe hallet tuaja, nëse udhëtoj me makinë luksi, me xhama të zi?!”

Loading...
More in Aktualitet, Bota, Kryesore
Antifashistët Shqiptarë
Close