LAJMI I FUNDIT
Home . Lifestyle . Kur Kivanc Tatlitug na bën krenar: Jam shqiptar, babai im është nga Prishtina (Video)

Kur Kivanc Tatlitug na bën krenar: Jam shqiptar, babai im është nga Prishtina (Video)

Kivanc Tatlitug u bë i njohur në Shqipëri me interpretimin e rolit të “Mehmetit” në serialin “Gymysh”, më pas si “Halili” tek seriali “Menekshe dhe Halili”, si “Behlul” tek Dashuri e ndaluar” dhe si “Kuzej” tek “Kuzej – Gunej”.

Kivanç i cili konsiderohet si Brad Pitt i Turqisë është me origjinë nga Kosova. Gjatë një interviste të dhënë vite me parë për CNN turk, Kivanç Tatlitug ka treguar se babai i tij ka lindur në Prishtinë ndërsa më pas është shpërngulur në Turqi. (Minuta 03;11)

Komento
Loading...
Mos e Humbisni
Humbësi, fituesi dhe mashtruesi

Close