LAJMI I FUNDIT
Home . Aktualitet . Ekonomi (page 172)

Ekonomi

“Belle Air” kërkon falimentimin të shmang detyrimet 51.7 mln €

Kompania “Belle Air”, kërkon falimentin e saj në gjykatë, duke i dhënë mundësi vetëm që më pas të bëjë një riorganizim për rivënie në punë të aktivitetit të saj. Pikërisht nëpërmjet kësaj kërkese, synohet të shmanget detyrimi prej 51.7 milion ...

Read More »

Komisioni Ekonomisë dhe Financave: “Belle Air” të hetohet për evazion fiskal

Kompania ajrore “Belle Air” do të kalojë në një hetim intensiv nga ana e qeverisë shqiptare, për evazion fiskal dhe mashtrim të qytetarëve. Komisioni i Ekonomisë dhe Financave zhvilloi një seancë dëgjimore me ministrat e Financave, të Transporteve dhe Ekonomisë, ...

Read More »

Shtyhet verifikimi tokave bujqësore deri në vitin 2015

Qeveria ka vendosur të shtyjë deri në vitin 2015 procesin e verifikimit të vlefshmërisë ligjore të krijimit të titujve të pronësisë mbi tokën bujqësore. Përmes një projektligji të miratuar dje, Këshilli i Ministrave ka për qëllim shtyrjen për një periudhë ...

Read More »

Cani: Borxhi 24.6 mld, fajin e ka opozita

Ministri i Financave Shkëlqim Cani ka deklaruar sot se në përfundim të auditit të kompanisë “Deliotte” ka rezultuar se borxhi i shtetit ndaj biznesit është 24.6 miliardë lekë. Ne nje konference per shtyp, Cani ka theksuar se kjo shifer është ...

Read More »