LAJMI I FUNDIT
Home . Qytetari Digjital (page 79)

Qytetari Digjital

Zv. Ministri i Arsimit mohon 900 diploma të miratuara nga vetë MASH (Video)

Studentët shkruajnë: “Skandali qe lihet ne heshtje neper korridoret Ministrise se Arsimit dhe Sportit. MAS , mohon te drejten e diplomimit 17 studenteve ne programin e Stomatologjise prane Shkolles se Larte Amerikane. Shkolla e Larte “ Universiteti Amerikani i Tiranes “ ...

Read More »

Shoferi i Top-Channel bënë gazetarin e kulturës pranë televizionit

Më duhet ta pranoj se mediat në Shqipëri e kanë humbur ndjesinë e pasqyrimit të lajmeve të kulturës dhe kjo fare mirë tregon se sa e kultivuar është kjo e fundit tek drejtuesit e mediave. Por në këtë rast, ky ...

Read More »

Lëkundjet “mafioze” në Marinzë

Redaksionale Është thënë  prej kohësh se të protestosh është diçka njerëzore, por të protestosh kundra “Mafies së naftës”, në të vërtetë mund të konsiderohet humbje kohe. Kështu po ndodh dhe në Patos Marinzë, aty ku banorët në mënyre demokratike kanë ...

Read More »

Videoskandali: Poshtërohen qytetarët në doganat shqiptare

Inspektimet në doganat shqiptare nga vetë kryeministri i vendit tonë z.Edi Rama  rezultuan të papërshtatshme për nga infrastruktura e tyre. Por jo vetëm kaq. Gazeta Zathur po i vjen në ndihmë atij, me një investigim, për t’i treguar një tjetër ...

Read More »

Torturohen qytetarët në transportin publik…! (Video)

Besoj se të gjithëve na ka rastisur që të kemi udhëtuar me një nga linjat e transportit publik. Megjithatë, ka raste që dita të prishet ende pa nisur. Kjo ndodh teksa të bie të udhëtosh në një nga linjat më ...

Read More »

Të vdesësh në rrugë në 2014!

Shpeshherë të gjithë ne jemi ndeshur me një autoambulancë në semfor, por edhe pse dëshira për t’i hapur rrugën është e madhe trafiku nuk e lejon. Bashkia e Tiranës disa vite më parë kur në krye të saj ishte Edi ...

Read More »

Shqipëria europiane, pa WC nëpër dogana

Ndoshta për dikë mund të jetë absurde, por në fakt është thjesht realitet. Shqipëria vend që aspiron këtë dhjetor të marrë statusin për në Bashkimin Europian, nuk ka banjo nëpër dogana. A mund të pyesë dikush me të drejtë, se ...

Read More »