LAJMI I FUNDIT
Home . Zathur (page 54)

Zathur

Likja i zgjidhur

Nga Reldar DEDAJ Tri janë, para së gjithash, dukuritë e mbivëna, të cilat vijnë dhe ngjallin mbresën e një rilindje të gjyqësorit në Shqipëri.  Së pari, nëse politikanët dhe partitë politike tolerojnë gjërat e paligjshme, atëherë qytetarët fillojnë e mendojnë ...

Read More »

Arben ti je gjallë!

Për sa i përket drejtësisë, do të doja të citoja Krishtin kur thotë: “Nëse ndokush vjen tek unë pa urryer më parë nënën, babain, gruan, fëmijët, vëllezërit e motrat e tij, ai nuk mund të jetë dishepulli im” (Luka 14:26) ...

Read More »

Shqipëri, hienë prej letre

Me të drejtë po thuhet se Shqipëria po shkon drejt një çoroditje më të madhe dhe ndoshta në disa fusha njëherësh. Megjithatë, kjo mund të jetë ende pak me rrezikun që i kanoset. Besoj, se çdo njeri e ka në ...

Read More »

Berisha, na ka futur bishtin e qenit!

Nga Reldar DEDAJ Me sa duket, fuqia e Sali Berishës, trembëka edhe në opozitë. Dhe kjo, mund të konsiderohet një nga surprizat e këtyre ditëve. Ndërsa kolapsi i habitshëm i tij, kishte kohë që ishte ndjerë, gjë të cilën e ...

Read More »

Edi ruaju mikut si vetvetes!

“Në këtë kohën tonë, ku çdo ngjarje vihet përditë përballë ngjarjeve të tjera, ku çdo hap që hedh ndien nevojën të afirmohet më të madhe, ku çdo dështim, çdo sukses i kërkohet të organizojë në gjirin e vet një bashkjetesë ...

Read More »

Hapje!

Nga Reldar DEDAJ Është dimër. Festat e fundvitit po afrojnë. Me shkronja të mëdha dore shkruajmë “U KRY”, njëlloj siç mund të shkruanim udhë të mabarë ZATHUR. Sot, ju lexues i nderuar, do të keni mundësinë që të bëheni pjesë ...

Read More »