LAJMI I FUNDIT
Home . Aktualitet . Ministria e Financave, ja si do paguhen detyrimet e prapambetura

Ministria e Financave, ja si do paguhen detyrimet e prapambetura

Ministria e Financave ka publikuar sot udhëzimin për mënyrën e pagesës së detyrimeve të prapambetura.

Ky udhëzim vjen pas firmosjes së marrëveshjes 3-vjecare me FMN-në, me vlerë 330 milionë Euro dhe miratimit të kësaj pakete ndihme për buxhetin në qeveri.

Lidhur me pagesat e prapambetura të akumuluara që prej vitit 2005, Ministria e Financave ka nisur operacionin e zbatimit të strategjisë për pagesat e detyrimeve të papaguara akumluar prej vitit 2005.

Ndërkaq Ministria ka publikuar listën e detyrimeve si dhe udhëzimet se si do të paguhen detyrimet me formularët përkatës.

Kliko në linkun e mëposhtëm për të gjetur udhëzimet dhe shtojcat:

http://www.financa.gov.al/al/program/strategjia-per-parandalimin-dhe-shlyerjen-e-detyrimeve-te-prapambetura-dhe-plani-i-veprimit

Loading...
More in Aktualitet, Ekonomi
Ukrainë, rrëmbehet një reportere NATO nis monitorimin e kufirit

Close