LAJMI I FUNDIT
Home . Metro . Modeli … Alexis Tsipras (Foto)

Modeli … Alexis Tsipras (Foto)

Në … modelimin, kryeministri e hodhi atë në anën e Asamblesë së Përgjithshme të KB në Nju Jork, pasi iu kërkua të bënte një foto dhe të bënte një intervistë.

Me një kostum blu dhe një këmishë blu, Alexis Tsipras buzëqesh dhe pozon sipas udhëzimeve të fotografit. Ndonjëherë ai shikon në të djathtë, ndonjëherë në të majtë, dhe në një moment të qeshur e kap atë.

Seria e fotografive nga portreti i Kryeministrit Grek është publikuar nga agjensia Reuters.  /Paraskhnio.gr

1267

Loading...
Mos e Humbisni
Të mbrojmë teatrin e minjve që “sfiduan” Kadri Roshin!

Close