Home . Aktualitet . Kulture . Ndani nëse jeni dakord: A janë këto janë 6 gjëra që vetëm “nacot” mund të mburren me to në Facebook?! (Foto)

Ndani nëse jeni dakord: A janë këto janë 6 gjëra që vetëm “nacot” mund të mburren me to në Facebook?! (Foto)

 

Rrjetet sociale janë bërë një nga burimet më të vlefshme të hulumtimit për studimin e njerëzve nga psikologët, pasi është vendi ku njerëzit mund të shprehin vetën e tyre të vërtetë vetëm me postime të shkruara  ose fotografitë.

Ka disa të tjerë të cilët nuk lodhen për të botuar mendimet e tyre, disponimi, ndër shumë gjëra të tjera,   dhe kjo është arsyeja pse specialistët mund t’i identifikojnë lehtë  njerëzit që vuajnë nga  pesimizmi nga gjërat që ata vendosin në muret e tyre në Facebook, ose në ndonjë rrjet tjetër social. A jeni i interesuar të dini cilat janë gjërat?

E pabesueshme kur ekspertët kanë thënë se ajo që ju ndani në Facebook thotë shumë për personalitetin dhe inteligjencën tuaj. Në thelb bëhet një projeksion se kush jeni me të vërtetë, prandaj është më mirë që pas leximit të këtij publikim, të analizoni shumë mirë se çfarë do të publikoni, përndryshe ju po e ekspozoni veten.

Çfarë jeni duke parë janë disa nga botimet qëi’u informojnë që ju jeni pesimist keni vetëbesim të ulët. Watch!

1. Ndani vendndodhjen tuaj

Warning! Kjo nuk është për askënd, nëse jeni dikush që e bën vazhdimisht, por në një vend, ashtu siç ju identifikojnë si një klient i shpeshtë, nuk është asgjë e gabuar, megjithatë … Po në lidhje me ata njerëz që bëjnë gjithë kohën e mallkuar?

Kjo vetëm tregon se duan të pretendojë se ju shihni jetën e luks dhe kënaqësitë, ju shpenzon udhëtonte, ndjekur koncerte apo ngjarjet më të mira sociale, si personi që në fakt bën që në fakt të gëzojnë ose tërheq jashtë qelinë e tij, sepse ai e di që humb thelbin dhe shijen e vërtetë të udhëtimit ose të shkuarjes në një koncert për të shqyrtuar atë që njerëzit thonë, pëlqimet apo reagimet e marra. Ju gjithashtu duhet të kujdeseni që të zbuloni vendndodhjen tuaj në çdo kohë, sepse ju mund të ekspozoni jetën tuaj.

2. Fotot në palestër

Çfarë është e gabuar? Shkoni në palestër dhe tani! Realiteti është se duke ngarkuar fotografi ose video të aktiviteteve tuaja në palestër, nuk do të keni   rezultate më të mira, ose që të humbni peshë ose do të rritet numri i muskujve tuaj. Vendosni bateritë tuaja …

3. Fotot e ushqimeve tuaja

Gjëja e parë që duhet ta dini është se nëse askush nuk kujdeset për vendin ku jeni, nëse jeni të trishtuar apo të lumtur … A mendoni se do të kujdeseni nëse hani apo jo? Natyrisht jo! Përsëri, pse të mos kënaqesh me kënaqësitë e jetës në heshtje? Por duket se kjo varet nga numri i pëlqimeve për të përcaktuar nëse ushqimi ishte i pasur. Me të vërtetë keqardhje.

4. Tregoni blerjet që keni bërë

Ndoshta më i njohur për zbulimin e një person me vetëbesim të ulët, sepse thjesht të ndjeheni të veçantë për të ndarë dhe të treguar blerjet tuaja, ku çanta  tuaja shfaqen të bukura dhe të rënda.

Asgjë më shumë se një person i poshtër  mendjemadh, fotografon në parae pasqyrë për të treguariPhone tuaj të re, dhe ju e dini se çfarë lloj sjellje është por do të thotë se   është më shumë se një person në kontaktet tuaja,  dhe ju do të jeni  më pak popullor dhe i vetmuar …

5. Fotot   në makinën tuaj duke treguar markën

Ju ndoshta keni parë më shumë se një herë burra dhe gra që vënë dorën e tyre në timon me një orë gjigante, dhe në rastin e grave thonjtë shkurtohet mirë, por nuk do të përpiqet për të treguar  orën apo thonjtë,  po makinaën në mënyrë që të gjithë të “befasohen”.

6. Selfies dhe më shumë selfies

Ky studim përfundon me një argument nga Universiteti i Arkansasit, i cili siguron që njerëzit që ngarkojnë vazhdimisht fotot e tyre është një pasiguri e madhe që ata mbajnë brenda, ata kanë dëshirën për të marrë komplimente vazhdimisht për t’i bërë ata diçka që nuk munden Merrni përsipër: dashurinë tuaj.

Përkundër kësaj, ju keni të drejtë të shpërndani atë që mund të mendoni, ju jeni të lirë të bëni çfarëdo qoftë ajo, megjithatë, ju duhet t’i kushtoni vëmendje edhe disa gjërave, në mënyrë që të mos jeni  të vëzhguar nga këto lloj njerëzish.

Komento
Loading...
Mos e Humbisni
Asgjë e re nga fronti i shpifjes!

Close