LAJMI I FUNDIT
Home . Kuriozitete . Shendeti . Në Krujë prodhohet ilaçi që kuron kancerin

Në Krujë prodhohet ilaçi që kuron kancerin

Kohë e fundit kemi parë se njerëzit të cilët janë të sëmurë nga kanceri gjithnjë e më shumë parashtrojnë pyetje për vajgurin nga Shqipëria që shëron të gjitha sëmundjet e kancerit.

Edhe pse ekzistojnë shumë dëshmi, ky revolucion ende është i fshehur dhe në ditët e sotme ruhet si një sekret i madh. E para që ka folur për këtë është mjekja gjermane Dr. Paula Ganner, e cila tërë jetën e saj ia ka kushtuar testimeve dhe hulumtimeve të kancerit dhe e cila në një studim të saj thotë se ai që gjatë viteve pi 12 ditë me radhë nga një lugë vajguri asnjëherë më nuk do të sëmuret nga kanceri ose leukemia.

Gjatë Luftës së Parë Botërore, serbët janë shëruar me këtë ilaç, sepse nuk ka pasur barna tjera. Por për shërueshmërinë nuk ka dashur të flasë askush. Ata të cilët janë shëruar me vajguri.

Faradin Xheluli, një afarist i njohur nga Novi Sadi i Vojvodinës, thotë se kancerin në lukth e ka shëruar me vajguri, ndërsa të njëjtën e ka konfirmuar dokumentacioni medicinal, shkruan zhurnal-mk.

Ai ka menduar se i kishte ardhur fundi i jetës dhe kishte ardhur në vendlindje në Maqedoni për tu përshëndetur me të gjithë. Atëherë, në fshatin e tij, në komunën e Tetovës, ka kuptuar për një grua e cila ka qenë e sëmurë nga kanceri në mitër.

Ka pasur metastaza në gjithë trupin, por është shëruar me vajguri që gjendet në Krujë të Shqipërisë! I kanë thënë se nuk mund ti ndihmojë vajguri i thjesht, që mund të blihet në shitore, por vetëm i pastër dhe i rafinuar që mund të gjendet në disa vende evropiane ose në Krujë të Shqipërisë, prej ku ka prejardhjen një vajguri më ië pastër në botë.

Pas pirjes së vajgurit për 30 ditë, ai është ndjerë shumë më mirë dhe i është kthyer vullneti për të jetuar.

Loading...
More in Shendeti
Kalciumi, elementi i duhur për kontrollin e peshës

Close