LAJMI I FUNDIT
Home . Aktualitet . Parlamenti i Holandës jep sot përgjigjen për Shqipërinë… “Pro” apo “kundra” hapjes së negociatave?!

Parlamenti i Holandës jep sot përgjigjen për Shqipërinë… “Pro” apo “kundra” hapjes së negociatave?!

Dhoma e Ulët e parlamentit të Holandës do të dikutojë sot në orën 20:30 për çeljen e negociatave të Shqipërisë me Bashkimin Evropian, vendimt i cili pritet të jepet në datën 18 tetor pas mbledhjes së Komisionit Europian.

Ndërkohë sot ministrat e qeverisë Rama i dërguan një letër qeverisë dhe parlamentit holandez për t’i thënë “Po” hapjes së negociatave. Ato i kërkojnë Holandës t’i njohë Shqipërisë arritjet ashtu siç bëri edhe Gjermania pak ditë më parë.

Loading...
Mos e Humbisni
Lul, faqja juaj e zezë nuk mund të bëhet e florinjtë me ngjyrën e m-së që hani çdo ditë!

Close