LAJMI I FUNDIT
Home . Kuriozitete . Shendeti . Për krah super të fuqishëm, duhet të bëni këto ushtrime (Video)

Për krah super të fuqishëm, duhet të bëni këto ushtrime (Video)

Kjo stërvitje do t’ju skalisë supe të çelikta, mirëpo edhe do të shtojë nivelin e testosteroneve dhe trupi juaj do të shndërrohet në makinë për djegien e shtresave dhjamore.

“Duke pasur parasysh që tre muskuj të supeve tuaja (i pari, i fundit dhe deltoidet) janë relativisht të vegjël, është e vështirë të formohen”, thotë trajneri personal Phil Simms.

Cila pra është mënyra më e mirë për ndërtimin e muskujve impresivë? Kjo stërvitje prej 400 përsëritjeve, do të sulmojnë të tre muskujt e supeve!

Jo vetëm që kjo stërvitje do t’ju mundësojë të keni supe muskulore dhe të fuqishme, por do të shtojë edhe nivelin e testosteroneve dhe do të shpejtojë eliminimin e shtresave dhjamore.

Mos u brengosni, nuk jeni të detyruar t’i bëni 100 përsëritje përnjëherë, por mund t’i ndani në 4 seri nga 25 përsëritje.

Ushtrimi 1: Lundrimi vertikal me shufër. 4 seri, 100 përsëritje, pushim 60 sekonda.

Ushtrimi 2: FACE PULL. 4 seri, 100 përsëritje, pushim 60 sekonda.

Ushtrimi 3: Ngritje laterale në pozitën ulur. 4 seri, 100 përsëritje, pushim 60 sekonda

Ushtrimi 4: Forcë ngritëse e me komke në supe në pozitën ulur. 4 seri, 100 përsëritje , pushim 60 sekonda

Loading...