LAJMI I FUNDIT
Home . Aktualitet . Ekonomi . Prezantimi nga Rai 3 i Shqipërisë turistike

Prezantimi nga Rai 3 i Shqipërisë turistike

Televizioni Italian, Rai 3 ka bërë një prezantim të Shqipërisë dhe vendeve turistike. Duke u nisur nga bukuritë e natyrës, e deri tek destinacionet me rëndësi historike të antikitetit, programi i Rai 3 sjell një imazh ndryshe të Shqipërisë.

Loading...
More in Ekonomi
Familjet shqiptare, 93% janë pronarë në banesat e tyre, vetëm 5.5% jetojnë me qira

Close