LAJMI I FUNDIT
Home . Aktualitet . Argetim . Qeshni pa fund… me femrat që dehen ‘xurxull’ dhe harbojnë kështu… (Foto)

Qeshni pa fund… me femrat që dehen ‘xurxull’ dhe harbojnë kështu… (Foto)

Shumë persona e konsumojnë alkoolin por jo të gjithë e ekzagjerojnë aq saqë të përfundojnë duke bërë atë që një person esull nuk do ta bënte kurrë.

Alkooli perveçse të shkatërron qelizat, të bën të humbësh kontrollin dhe si pasojë përfundon duke bërë marrëzira.

Disa raste janë shumë qesharake por disa persona përfundojnë duke humbur ndjenjat.

Konsumoni alkool brenda normave, jo aq sa të përfundoni sikurse këta persona.

Në fund të fundit, alkooli bën dëm për shëndetin.

Komento
Loading...
Mos e Humbisni
Lulziu që na nxiu!

Close