LAJMI I FUNDIT
Home . Aktualitet . Ekonomi . Sheshi “Skënderbe’ drejt përfundimit, ja si duket (Foto)

Sheshi “Skënderbe’ drejt përfundimit, ja si duket (Foto)

Punimet në sheshin kryesor të Tiranës, “Skënderbe” vazhdojnë më ritëm të lartë.

Bashkia synon që t’u japë mundësi qytetarëve të Tiranës që të kenë sërish sheshin e tyre sa më shpejt dhe parashikon të përfundojë punimet në dy muajt e ardhshëm.

Në të do të vendosen gurë të marrë nga të gjitha territoret shqiptare, ndërkohë që do të krijohet edhe një hapësirë parkimi, për të liruar rrugët nga mjetet.

Loading...
Mos e Humbisni
Policia e shtetit nuk është për të ruajtur bashibozukët e policive private

Close