LAJMI I FUNDIT
Home . Kryesore . Shqipëria vendi që diskriminon më shumë homoseksualët në Europë

Shqipëria vendi që diskriminon më shumë homoseksualët në Europë

Prestigjozja “Washington Post” i ka dedikuar një shkrim pranimit të homoseksualizmit në botë.

Sipas një studimi të akademikut Erik Voeten, bazuar në sondazhe të kryera që prej vitit 1981,

Shqipëria, Maqedonia dhe Lituania thuajse nuk i pranojnë prirjet seksuale mes së njëjtës gjini.

Grafiku i publikuar flet për një nivel shumë të ulët të pranimit në vendin tonë ndër vite, nivel që sipas sondazhit ka mbetur thuajse i pandryshuar.

Nivel mesatarisht të ulët duket se ka dhe në Shtetet e Bashkuara, e veçanërisht në Amerikën Latine.

Ndërkohë që më tolerantë ndaj kësaj prirje seksuale është Evropa Veriore dhe ajo Perëndimore.

Loading...
More in Kryesore, Sociale
Ekzekutohen 8 trafikant droge në Indonezi, familjarët shpërthejnë në britma e lot (Foto)

Close