LAJMI I FUNDIT
Home . Kuriozitete . Shendeti . Shtypni këto pika duke i bërë vetës masazh, dhimbja pushon për 5 minuta (Video)

Shtypni këto pika duke i bërë vetës masazh, dhimbja pushon për 5 minuta (Video)

Dhembja e qafës mund të jetë pjesë e simptomave të ashtuquajtura “sindromë cervikale”, ndër të cilat janë edhe lëvizja e kufizuar e kokës, dhembja e kokës, të pështjellët në stomak dhe marramendja.

Mirëpo, nëse është e lidhur me dhembjen e gjoksit, duarve dhe të pjesëve të ndryshme të kokës, ajo mund të jetë pesë e simptomës sëosteoporozës së qafës.

Masazhi i mirë mund të zbutë dhembjen dhe vështirësitë në masë të konsiderueshme, transmeton Telegrafi.

Masazhi i qafës është shumë i thjeshtë të bëhet dhe zgjat vetëm pak minuta. Mund ta bëni edhe 2-3 herë në ditë.

Ja si duhet ta bëni drejt këtë masazh, i cili do t’jua përmirësojë qarkullimin e gjakut dhe gjendjen e përgjithshme të organizmit:

Loading...
More in Shendeti
Ka lyer lythët me uthull molle çdo ditë, nuk do ta besoni çka i ndodh pas një kohe

Close