LAJMI I FUNDIT
Home . Biosfere . Si ta njohim tjetrin nëpërmjet ngjyrës së syve

Si ta njohim tjetrin nëpërmjet ngjyrës së syve

Thuhet se sytë janë pasqyrë e shpirtit dhe se aftësia personale e njohjes së një personi mund të përkufizohet lehtë duke parë ngjyrën e syve.

Disa studime kanë treguar se njerëzit me sy jeshil janë njerëz inteligjentë e të qetë.

Sytë e zinj kanë treguar se shprehin një karakter të fortë dhe që janë të besueshëm.

Sytë e kaltër shprehin kthjelltësinë e cila nënkupton romantizmin dhe tek femrat feminilitetin.

Ndërsa sytë kafe shprehin karakter këmbëngulës dhe kërkues ndaj vartësve, kjo për shkak të hijes së rëndë.

Të njohësh tjetrin nëpërmjet ngjyrës së syve

Loading...
More in Biosfere
Shtatë arsye për shëtitje në mot të ftohtë

Close