LAJMI I FUNDIT
Home . Aktualitet . Siguria rrugore, Bashkia vendos sinjalistikë e re në hyrje të Kombinatit (Foto)

Siguria rrugore, Bashkia vendos sinjalistikë e re në hyrje të Kombinatit (Foto)

Krahas ndryshimeve në rrugët e Tiranës, si në shtrimin e asfaltit apo ndërtimit të trotuareve, bashkia ka vendosur dhe sinjalistikë të re për ndarje korsish në rrugën në hyrje të Kombinatit në shërbim të sigurisë rrugore.

Punonjësit e bashkisë kanë punuar gjatë orëve të natës për të mos penguar qarkullimin e automjeteve gjatë ditës.

Gjithashtu, është punuar për vijëzimet e bardha të cilat pritet të sjellin një ndërgjegjësim edhe më të madh tek qytetarët për respektimin e sinjalistikës rrugore që rrjedhimisht do të thotë kujdesje per sigurinë në rrugë dhe për t’i mbrojtur ata nga akisidentet.

Komento
Loading...
Mos e Humbisni
Krimi nuk është “komunist”!

Close