LAJMI I FUNDIT
Home . Kryesore . SKANDALI ME KOSIN/ Kompania (Foto+Video)

SKANDALI ME KOSIN/ Kompania (Foto+Video)

Ushqimet e pakontrolluara janë një ndër shkaqet e shtimit të pazakontë vitet e fundit të numrit të të prekurve nga helmime, smundje të ndryshme të aparatit tretës, deri tek ato tumoriale, në shtim vit pas vitit të rasteve në Shqipëri.

Skandali i helmeve në ushqime shqiptare nuk është problem i ri. Edhe herë të tjera kanë ardhur informacione të tilla, por nuk janë trajtuar me seriozitetin e duhur. Por ndërkohë kanceri është përhapur si grip dhe sëmundjet e brendshme janë shtuar. Shkaqet duhen parë sidomos tek ushqimi partia që kishte në program një strategji për ushqimin, temë për të cilën për fat të keq u fol pak në një fushatë të ndezur si ajo e 23 qershorit.

Jo rastësisht në Qendrën Spitalore Nënë Tereza në Tiranë paraqiten raste sporadike të fermerëve me diegie të rënda në duar, veçanërisht nga zona e Beratit dhe Lushnjes. Sigurisht ku edhe kompania në fjalë ka dhe fabrikën e saj të prodhimit

Kur bwhet fjalw pwr familjen kujdesem tw zgjedh produktet mw cilwsore, ndaj evitoni prodhimet e “Erzenit”

Është për të ardhur keq sepse Shqipëria për shkak të gjeografisë dhe klimës është një nga vendet e pakta në botë ku me pak informacion dhe situatë kontrolli mund të hash mirë dhe shëndetshëm

Komento
Loading...
Mos e Humbisni
Ne, lehësit dhe Kryelehësi!

Close