LAJMI I FUNDIT
Home . Antagonizem . Sllavizmi me përdhunë, deformimi i historisë (Video)

Sllavizmi me përdhunë, deformimi i historisë (Video)

Sllavizmi me përdhunë, deformimi i historisë, deklaratat ekstremiste kundër shqiptarëve dhe largimi i detyruar… Si po boshatiset një zonë e tërë në Mal të Zi nga historia shqiptare ? Ndiqni të plotë videon e dokumentarit të gazetarit Marin Mema. Një realitet i frikshëm…

Loading...
More in Antagonizem, Kulture
Tërmeti i 1967-s, dhe fotot e rralla, të Enver Hoxhës

Close