LAJMI I FUNDIT
Home . Aktualitet . Stola të rinj për rrugicat dhe lagjet e qytetit të Tiranës

Stola të rinj për rrugicat dhe lagjet e qytetit të Tiranës

Banorët e kryeqytetit kanë mundësi për t’u çlodhur jo vetëm në parqet apo këndet çlodhëse të ndërtuara nga Bashkia e Tiranës por edhe në çdo rrugicë lagjeje.

Punonjësit e ndërmarrjeve të Bashkisë Tiranë janë kujdesur që përveç zëvendësimit të stolave të dëmtuar apo vendosjes së stolave të rinj në rrugët kryesore apo këndet çlodhëse të ndërtuara nëpër lagjet e Tiranës, t’i vendosin ato edhe në rrugicat e kryeqytetit.

Siç shihet edhe nga fotot, ndalesa e radhës e Drejtorisë së Punëtorëve të Qytetit Nr. 1 ishte në rrugën “Vangjel Capo” ku ka vijuar puna për të vendosjen e stolave të rinj.

Duke vijuar çdo ditë me nga një punë konkrete punonjësit e kryeqytetit po kujdesen që Tirana të ndryshojë duke përmirësuar çdo ditë e më shumë jetesën e banorëve të saj.

Loading...
More in Aktualitet, Sociale
Ngjarja tragjike po trondit Shqipërinë: “Iu dogj shtëpia dhe humbi gjithçka, kryefamiljari hidhet në Valbonë”

Close